Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'znajdź' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Społeczność android.com.pl
    • Regulaminy Forum
    • Przywitaj się!
    • Android.com.pl
    • Konkursy
    • OFF-Topic
  • Android
    • Nowości i plotki
    • FAQ Android
    • Android 10
    • Android 9.0 Pie
    • Android 8.0 Oreo
    • Android 7.0 Nougat
    • Android 6.0 Marshmallow
    • Android 5.0 Lollipop
    • Android 4.4 KitKat
    • Archiwum Android
    • Software PC
  • Gry i Aplikacje
    • Aplikacje Android
    • Gry Android
    • Poszukiwania gier i aplikacji
    • Porównania gier i aplikacji
    • Android Wear - Smartwatch
    • Modyfikacje Wizualne
    • Download
    • Multimedia
  • Co i gdzie kupić?
  • Programowanie
  • Modyfikacje Android OS
  • Elektronika
  • Honor
  • Google
  • HTC
  • LG
  • Samsung
  • Sony
  • Motorola
  • Huawei
  • Xiaomi / MIUI
  • OnePlus
  • Lenovo
  • Asus
  • myPhone
  • Pozostałe marki

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 2 wyniki

  1. Mam taki problem. Wczoraj zgubiłem telefon i od razu dzisiaj rano odpaliłem w googlach usługę "Znajdź moje urządzenie" i kliknąłem tam BLOKADA I KASOWANIE DANYCH.. (Telefon jest cały czas wyłączony i po włączeniu internetu w tele to sie dopiero stanie) i okazało sie że moja koleżanka ma mój telefon. Da się jakimś cudem anulować tą blokade? Bo mam na tym telefonie ważne dane itp.
  2. Witam. Dziś zauważyłem, że jak mam na studiach założonego "maila grupowego" to mam dostęp do urządzeń innych członków grupy. Mogę zlokalizować ich telefony, usunąć dane lub wyłączyć telefony. Czy jest jakaś możliwość, aby wyłączyć tę usługę u siebie? Bo jakiś dureń któregoś dnia może zrobić taki "żarcik" ;/
x