restrepo 1 #1 Napisano 3 Listopada 2013 (edytowane) Notatka od Moderatora: knst W tym wątku NIE rozmawiamy na temat folii ochronnych!Od folii jest osobny wątek. Witam nie wiem czy to warte nowego tematu ale jak zabezpieczycie swojego nexusa 5.Ja znalazłem na stronie Google oryginalny Nexus 5 Bumper Case a informują że wkrótce, może macie inne propozycje Edytowane 20 Listopada 2013 przez knst Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domibobi 5 #2 Napisano 3 Listopada 2013 (edytowane) Nexus4 by Tapatalk4 Edytowane 3 Listopada 2013 przez positivepl Grafikę umieszczamy w spoilerach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pozeczkowy 0 #3 Napisano 3 Listopada 2013 kupilem juz taki, z przysylka z USA nie ma problemu bo juz mi wyslali. Cruzerlite Bugdroid Circuit Case for LG Nexus 5 a zastanawiam sie jeszcze nad takim [NEW RELEASE] RINGKE FUSION® Google Nexus 5 Case Hülle Schutzrahmen [Dark Gray Grau ] The Best Selling Shock Absorption Bumper + Anti Scratch Clear Back Panel Premium Hybrid Hard Case Hulle Tasche Schutzhulle Hulse [Eco/DIY Package] for Google Nexu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domibobi 5 #4 Napisano 3 Listopada 2013 Tego drugiego używam dla N4. Oczywiście modelu dla niego dedykowany. Jestem bardzo zadowolony. Nexus4 by Tapatalk4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironek 0 #5 Napisano 3 Listopada 2013 Zamówiłem właśnie ten [NEW RELEASE] RINGKE FUSION® Google Nexus 5 Case Hülle Schutzrahmen [Dark Gray Grau ] Wygląda solidnie, cena nieduża. Jak przyjdzie to napiszę czy fajny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert21 0 #6 Napisano 3 Listopada 2013 Może się unormuje po 3 cyklach ładowania, z tego co pamiętam N4 też nie zachwycała po pierwszym ładowaniu a później było lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaN995 2591 #7 Napisano 3 Listopada 2013 Zalezy kto i jak telefon uzywa. Mozliwe, ze sie unormuje jednak moj Nexus trzymal lepiej po 1 ladowaniu. Śmignięte z Nexusa 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iPit 45 #8 Napisano 3 Listopada 2013 Czekam na jakieś wasze pierwsze recenzje. Mój N5 dojdzie do mnie w tym tygodniu i tak właśnie się zastanawialem co by tu kupić na ochronę N5.. Śmignięte z Nexusa 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BreadStick 0 #9 Napisano 3 Listopada 2013 Właśnie co do ochrony, ponieważ N5 bedzie moim pierwszym smartfonem to może ktoś powie jaki rodzaj opakowanie jest najlepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diwad 28 #10 Napisano 3 Listopada 2013 To zależy od tego jak używasz smartfona. Jeśli jesteś budowlańcem sam bumper to z mało:D Ciężko teraz powiedzieć które etui dla N5 jest najlepsze, bo mało osób go posiada. Samą nazwą producenta nie ma się co sugerować. Musisz poczekać na opinie użytkowników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach