Madz 0 #1 Napisano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Jaką polecacie folię ochronną do tego modelu żeby nie było po jej naklejeniu problemów z dotykiem? Edytowane 31 Maja 2014 przez Htc_hack_Htc poprawiłem temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waszko80 0 #2 Napisano 15 Grudnia 2013 Szczerze? Po co? Nie używam folii, nie noszę telefonu w kieszeni tylko w futerale i szybka jak marzenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InFeCtuS 0 #3 Napisano 15 Grudnia 2013 Zastanawiam się nad folią Brando Ultra Clear ma ktoś z Was ją założoną ?? Planuję do tego: http://www.samsung.com/uk/consumer-images/product/smartphones/2013/EF-PI919BWEGWW/features/EF-PI919BWEGWW-18-0.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlodyabc 0 #4 Napisano 5 Maja 2014 Ja mam 3MK. Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiu139 17 #5 Napisano 6 Maja 2014 Również 3MK (matowa) - dobrze spasowana, zero problemów przy zakładaniu, wytrzymała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gadom93 0 #6 Napisano 7 Maja 2014 ja mam telefon od wrzesnia 2013 zadnej folii nie naklejalem, 0 rys jak do tej pory a upadki otarcia trzymanie w kieszeni z kluczami monetami byly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3mk folie ochronne 105 #7 Napisano 8 Maja 2014 Wiesz, nic tak nie boli jak pierwsza rysa więc lepiej wcześniej, niż za późno :PP Trzymka, malwina z 3mk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrashNull 116 #8 Napisano 8 Maja 2014 wiesz, szybka z jedną drobną ryską mniej boli, niż wiecznie porysowana folia., bo one ledwo ją przykleisz, to jest porysowana od zwykłego wkładania do kieszeni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3mk folie ochronne 105 #9 Napisano 8 Maja 2014 też prawda, wszystko zależy od preferencji, z całą pewnością lepiej szkło niż nic, ale folia też nie jest zła. Ja zdecydowanie preferuję folię. Często słyszę, że folia jest porysowana i to przeszkadza, rozumiem, bo to jest do zrozumienia, ale osobiście wolę, żeby zarysowana była folia niż wyświetlacz, folię mogę łatwo i szybko wymienić, jeśli zużyje się ona w stopniu, w którym nie będzie funkcjonalna. Używam 3mk Matte od długiego czasu i nie narzekam na widoczność zarysowań i zadrapań ;p ale wiadomo, że każde rozwiązanie znajdzie sowich przeciwników i wielbicieli @CrashNull jaka to folia Cie tak rozzłościła ? ;/ Trzymka, malwina z 3mk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrashNull 116 #10 Napisano 8 Maja 2014 (edytowane) Nie pamiętam, przestałem używać już dawno. Ostatnie moje telefony jakoś nie chcą się porysować. Przestałem też korzystać z futerałów, bo wydłużają czas dostępu do telefonu i przeszkadzają w używaniu w uchwycie w aucie oraz psują ich wygląd. Mini ma ramkę, która wygląda elegancko. Nie ważne, że plastik, ale zakrywanie tego psuje wygląd telefonu. No tak mam. Edytowane 8 Maja 2014 przez CrashNull Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach