marceb 0 #171 Napisano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam Wgrałem nowy 4.2 i poszło lepiej niż myślałem zrobiło się prawie samo. Działa dobrze i szybko ale tylko na tym co jest wgrane. Nic nowego nie chce się zainstalować np. ze Sklepu Play. Wchodzę do sklepu daję instaluj i instaluje ale tak jakby nie zapisywał tylko se ściąga i ściąga... z aktualizacją jest to samo. czy zrobiłem cos xle czy to jest szajs? pozdrawiam Ola mimo problemów to jest fajne No musiałem sobie sam poradić. ustawienia fabryczne załatwiły sprawę. Śmiga. Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez DeTeMoto dodanie wpisu z dublowanego postu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo8888 2 #172 Napisano 29 Sierpnia 2015 Marceb - Elo.zazwyczaj wszelkie problemy z Androidem naprawia full wipe(przywrócenie ustawień fabrycznych) pisałem już o tym kiedyś .nie zawsze zaglądam na forum dlatego też najszybciej skontaktować się że mna jest poprzeż google+ lub e-mailem który wyświetla się podczas włączania tabletu na dole po lewej stronie Wszelkie aktualne informacje zmiany itd znajdują sie na mojej stronie G+PozdrawiamOlaf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piters33 0 #173 Napisano 20 Listopada 2015 Witam. Panowie zainstalowałem roma przez RKbatch i wszystko ładnie się zainstalowało, po instalacji tablet się uruchomił i zrobiłem WIPE z błędem i RESET. Wszystko ładnie śmiga aż miło, jest 2,46GB miejsca i 16GB z karty sd. Apki się instalują, ale jest problem np z aparatem który nie wykrywa karty sd, tak samo z programami które ładują do pamięci podręcznej jak ipla nie otworzy filmu bo wypisuje że jest brak pamięci. Proszę o info co skopałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trurl3 3 #174 Napisano 29 Lipca (edytowane) Zachciało mi sie pobawić antykiem FunTab 10.1 i powstał problem z driverami do Win10. Jeśli komuś będzie się chciało bawić, to tutaj znajdzie INFO a tutaj znajdzie działające STEROWNIKI do Win10 (brać najnowsze). Cały weekend mi zeszedł na szukaniu Rom działa bez problemu. Edytowane 29 Lipca przez trurl3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach