pamk22 2 #11 Napisano 23 Lutego 2015 Dziwne ;/ Może coś z kablem USB lub portem jest nie tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiekkrzychu 0 #12 Napisano 1 Września 2015 można o odnowienie linku do pobrania MT6572_Android_scatter.txt recovery.img Root_SuperSU.1.60-Busybox.1.20.2–signed.zip SP_Flash_Tool_v3.1312.0.139_ _MT65xx_Drivers.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pamk22 2 #13 Napisano 1 Września 2015 Link w pierwszym poście poprawiony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazkoliber 4 #14 Napisano 29 Lutego 2016 Czy ten root usprawnia telefon w postaci szybszego działania? Root jest w 100% sprawny na tym telefonie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pamk22 2 #15 Napisano 1 Marca 2016 Sam root nie przyspieszy telefonu, ale jak usuniesz zbędne apki od Googla i myPhone'a to zauważysz różnicę w działaniu Jest sprawny, ale z tego co pamiętam były problemy z zapisem na partycji systemowej, ale to wynika z ograniczeń Androida 4.4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boruwadinho10 0 #16 Napisano 22 Marca 2016 Witam mam takie pytanie mianowicie posiadam myphone compact i czy ten recovery twoj wejdzie na moj tel przypominam nie mam mtk tylko speridium czy jakos tak pozdrawiam i czekam na szczere odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemi 56 #17 Napisano 22 Marca 2016 @@boruwadinho10 sam sobie odpowiedziałeś, inny procesor nie zadziała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Davlik 0 #18 Napisano 28 Marca 2016 Witam. Generowałem recovery do myPhone Funky na CTRv2.4 i wyskoczył mi błąd, że nie wspiera kitkata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemi 56 #19 Napisano 28 Marca 2016 @@Davlik Bo CTR 2.4 nie jest pod kitkata, wersja CTR 3.0 i 3.3 jest pod kitkata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pavelw 1 #20 Napisano 18 Czerwca 2016 Próbuje i próbuje i coś nie idzie, wgrałem recovery ale gdy uruchamiam vol+ i power i wybieram "recovery" wyskakuje błąd "Brak polecenia", możliwe ze recovery się nie wgrało do końca? Mam ten sam problem co kolega kilka postów wyżej i co chwile słychać że urządzenie co chwile się rozłącza i łączy ponownie. Przez SP Flash Tool pokazało że wgrało poprawnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach