maclaren2 0 #1 Napisano 22 Października 2014 (edytowane) Jakich foli/szkieł używacie i jakie macie o nich opinie. Zapraszam do dzielenia się wrażeniami. Ja stoję właśnie przed wyborem folii. W zasadzie zdecydowałem się już na jakieś "szkło", tylko nie wiem jeszcze na jakie. Edytowane 28 Października 2016 przez patrikos23 Dodałem prefiks. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moszczan25 2 #2 Napisano 22 Października 2014 Polecam folię na przód i tył 3MK Solid i 3MK Rock. Jeżeli wyszły już na Xperię Z3 to się nie zastanawiaj. Jako że z3 jest drogim modelem to polecam 3MK Rock. Na Youtubie zobacz testy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Colt1255 48 #3 Napisano 22 Października 2014 Też używam folii 3MK tylko na modelu Compact. Jestem bardzo zadowolony. Ochrona tył i przód. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maclaren2 0 #4 Napisano 22 Października 2014 A porównywaliście je może ze szkłem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matik3789 85 #5 Napisano 22 Października 2014 Kupiłem Szkło Nillkina i tylko je polecam. Warto wydać te 50zł i się nie martwić o nic. Palec ślizga sie lepiej jak po samym ekranie bez folii, nie zostaja na nim odciski palców, chyba że masz mega ale to mega spocone i brudne łapy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zak640 0 #6 Napisano 26 Października 2014 Witam, mam pytanie do posiadaczy Z3. Czy jest naklejona fabrycznie folia, tak jak w Z1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrzet23 211 #7 Napisano 26 Października 2014 (edytowane) Od Z2 nie ma już tej folii Edytowane 27 Października 2014 przez m1chal92 usunięcie odpowiedzi na usunięty post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbxfxo 0 #8 Napisano 29 Października 2014 Dzisiaj skusiłem się na 3MK Rock ładnie przylega, ale nie ukrywam że w z1 jak miałem szkło to nie widać było palcowania jak na foli. :-) Ale polecam 3MK przód i tył oczywiście ;-] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurek99 5 #9 Napisano 24 Listopada 2014 Witam Mam na wyświetlaczu szkło Nillkin i jest fenomenalne! do zestawu dostałem folie na tył ale niestety łapie pełno odcisków i tył jest strasznie tłusty/zapalcowany i chciałem tą folie wymienić na szkło najlepiej Nillkin'a widział może ktoś na Allegro takie szkło na tył Z3? Może szkło innej firmy polecacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matik3789 85 #10 Napisano 24 Listopada 2014 Tutaj niby jest na tył, ale ja mimo wszystko wolę poczekać na nillkina. Lada moment się pewnie pojawią. A nie takie no name firmy. SZKŁO HARTOWANE - SONY XPERIA Z3 Z3 DUAL PRZÓD TYŁ (4791903398) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach