adek89 121 #551 Napisano 18 Lutego 2017 Przez USB praktycznie nie ładuje tylko magnetycznie. Laska z 3mk uwaza zw źle założone zw nachodzi na kant ekranu ale jest jeszcze przestrzeń. Kupię mniej dopasowane zobaczę wtedy Wysyłane z Compacta za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krystian shelby 19 #552 Napisano 17 Sierpnia 2017 Czy każde Z3 ma fabrycznie folie ochronną z tyłu i z przodu ??? Założoną przez producenta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P405 1 #553 Napisano 17 Sierpnia 2017 Tak Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krystian shelby 19 #554 Napisano 17 Sierpnia 2017 Dzięki ale ta folia dosyć delikatna jest ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
burekburek 0 #555 Napisano 22 Sierpnia 2017 Poszukuję szkła nillkin amazing H+ do z3. Nie moge znaleźć tej wersji w żadnym sklepie, jedynie wersja amazing H. Czy duże są różnice pomiędzy H a H+? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzystatrzy 20 #556 Napisano 22 Sierpnia 2017 Nie wiem, czy są duże różnice, ale używam już jakiś czas zwykłego nillkina H i jakościowo jest to chyba najlepsze szkło, jakie miałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
burekburek 0 #557 Napisano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) @up no ja właśnie już dwukrotnie korzystałem z wersji H+ i teraz po wymianie ekranu po naprawie musze kupić nowe szkło ale niestety ciężko znaleźć wersję H+ Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez dszymek Nie cytujemy poprzedzajacego postu. Wystarczy @up lub przycisk "@ wspomnij" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach