foxpl1 99 #11 Napisano 12 Lutego 2015 @martinez-acp Skoro są zestawy PiT dla Xpierii Z3c to i ROCK powinien być. Zaraz postaram się dowiedzieć jak to jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NCR 112 #12 Napisano 12 Lutego 2015 Ciekawe, nie miałem folii z z3c... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3mk folie ochronne 105 #13 Napisano 12 Lutego 2015 @martinez-acp obecnie trwa u nas na e-sklepie wyprzedaż magazynowa i podejrzewam, że zapasy 3mk ROCK na ten model w zestawie PiT mogły się już wyczerpać... Ale spokojnie, taki komplet znajdziesz na naszej oficjalnej aukcji allegro pod tym linkiem: Folia 3mk Rock SONY XPERIA Z3 COMPACT PRZÓD I TYŁ (5011630052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Trzymka, Paulina z 3mk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dafi 0 #14 Napisano 12 Lutego 2015 Ja też nie miałem folii w zestawie (telefon z Plusa) i z tego co mi wiadomo to Sony nie dodaje folii do tego modelu. Ja mam 3mk Solid zestaw na przód i tył i bardzo sobie chwalę (chociaż ta z tyłu nie jest używana że względu na futerał case mate tough ). Po 3 miesiącach używania nie mam żadnej ryski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinez-acp 41 #15 Napisano 12 Lutego 2015 Ok, wszystko się juz wyjasnilo ROCK w zestawie PiT jednak jest dostepny; Paulina z 3mk wszystko wyjasnila i cena jest okazyjna, wiec warto jesli chodzi o folie dołączane do zestawu to widze sporo takich ofert z orange i tez kilka z play tak czy owak jednak wezme Rocka na przod i tyl dla swietego spokoju i wzmocnienia:) mam nadzieje, ze cruzerlite bugdroid circuit case pomiesci z3c z folia na pleckach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XarduneK 0 #16 Napisano 12 Lutego 2015 Mi tam najbardziej pasuje matowa, bo również ochroni przed ewentualnymi rysami a zdecydowanie lepiej się korzysta przy słonecznym dniu W kwestii case niepowinno byc problemów, bo szybka z tyłu jest delikatnie wklęsła dodając folie wyrównujesz powierzchnie do krawędzi telefonu. P.S. Też zamówiłem tego case Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibo 0 #17 Napisano 17 Lutego 2015 Amazon.com: Cruzerlite Bugdroid Circuit Case for Sony Xperia Z3 Compact - Retail Packaging - Smoke: Cell Phones & Accessories Szkoda tylko, że darmowa przesyłka za powyżej 35$ Ktoś mógłby polecić jakąś folię/szkło na ten telefon ? Póki co zainteresowany jestem tymi dwoma ofertami: SZKŁO HARTOWANE - SONY XPERIA Z3 COMPACT PRZÓD TYŁ (4995833471) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Folia 3mk Rock SONY XPERIA Z3 COMPACT PRZÓD I TYŁ (5011630052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NCR 112 #18 Napisano 17 Lutego 2015 Szkło/folia Szkło Hartowane Home Screen Glass Sony Xperia Z3 Compact (Przód) cena 39.00 PLN STILGUT Folia ochronna do Sony Xperia Z3 Compact front&bac - StilGut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibo 0 #19 Napisano 17 Lutego 2015 A ktoś miał styczność już z taką: Szkło 3mk Flexible Glass SONY Z3 COMPACT PiT (5100766849) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ?? Co lepiej kupić folię czy szkło ? I czy w przypadku zakupu jednego lub drugiego po dokupieniu ETUI RINGKE Smoke Black, telefon będzie normalnie się mieścił w etui ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodzyneck 0 #20 Napisano 21 Lutego 2015 A ja kupiłem dziś takie szkło. Miałem na miejscu, a wydaje mi się że skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać Myślicie że będzie dobre? Folia Szkło Hartowane Sony Xperia Z3 Compact Mini (5021361890) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach