walik 64 #21 Napisano 28 Sierpnia 2015 Problem nie jest w wersji kdz tylko w sposobie wgrywania , ten sposób nie czyści całkowicie telefonu tylko działa na zasadzie update`a . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkMind 7 #22 Napisano 28 Sierpnia 2015 Czyli co, zrobilem debrandowanie ale nadal mam brand? W sensie soft play bez smieci play? W samsungu widzę jakos latwiej, jak byl debrand to debrand. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hesu 25 #23 Napisano 28 Sierpnia 2015 Jak masz roota to w usuń folder .OP w lokalizacji /system to jest brand operatora po restarcie wszystko zniknie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel. 1687 #24 Napisano 28 Sierpnia 2015 Opcja CSE Flash czyści wszystko caly system. Normal Flash nadpisuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkMind 7 #25 Napisano 28 Sierpnia 2015 U mnie wszystko zniknelo od playa stąd myslalem ze mam debrandowany soft np ogolny jakis dla polskk, ale po numerach, kolega wyzej napisal ze nadal to jest play a nie open poland czuly coś, albo ja czegoś nie rozumiem już w tym lg Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forall 0 #26 Napisano 28 Sierpnia 2015 Trzeba wymienic telefon i tyle :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkMind 7 #27 Napisano 29 Sierpnia 2015 bez przesady, jestem zadowolony z telefonu, bardziej chyba niz z s5, chociaż juz wtedy powiedziałem sobie, że kolejny mój bardziej nie urośnie, a jednak. po prostu zrobiłem debrand w/g opisu na forum i sadziłem, że mam zwykły polski soft a okazuje sie, że nadla mam playa - tak? czy może jednak cos zle rozumiem, mam V10d-260-06 ale bez zadnych playowych dodatków a instalowałem: H81510D_00.kdz, czy w takim razie bedą aktualizacje OTA jak na czysty (szybciej) czy aktualizacje jak dla playa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
walik 64 #28 Napisano 29 Sierpnia 2015 OTA idzie po imei i tego nie zmienisz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkMind 7 #29 Napisano 29 Sierpnia 2015 czyli ota u mnie nadal bedzie widziało, że mam playa? i jedyne co zrobilem to tylko usunalem sobie playowe programy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
walik 64 #30 Napisano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Tak , OTA będziesz miał zawsze z play , co nie znaczy ze po przyszłym OTA z play wróci Ci ich brand. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez walik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach