Eric 232 #21 Napisano 4 Listopada 2016 (edytowane) @up mniej więcej tak Spoiler Edytowane 4 Listopada 2016 przez krzychy Poprawka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
solmir35 5 #22 Napisano 8 Listopada 2016 Na baterie lg g4 jest 24 miesiące gwarancji. Pytalem o to w lg. Więc jesli macie problem z bateria wysylacie telefon na gwarancje a nie kupujcie baterii na allegro jesli jest mozliwosc skorzystania z gwarancji.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unguided1989 9 #23 Napisano 17 Listopada 2016 Mój G4 też ma problem z baterią, telefon ma już rok i przy przeglądaniu internetu leci mi 1℅/minutę, jak leży z wyłączonym ekranem spada około 2℅/h.....Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
solmir35 5 #24 Napisano 6 Grudnia 2016 No to wyslij telefon do serwisu. Robia testy baterii. U mnie wyszło, że jeszcze jest ok. Co do przegladania netu tez spada szybko ale nie 1% na minute. Od naladowania do 5% na necie praktycznie non stop pada po 3.5 4h po wifi po lte pada szybciej. Ja juz sie pomalu przyzwyczaiłem chyba do baterii ze jest slaba jesli non stop uzwam telefonu i wyswietlacz jest aktywny. Jak bedzie gorzej to bede reklamowal. Ps mozesz jeszcze sprobowac przywrocic ustawienia fabryczne. Bo jeśli w czasie czuwania ci zjezdza 2% na h to albo rzeczywiście bateria jest padnieta albo coś zżera ci prad. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambdal 530 #25 Napisano 11 Grudnia 2016 Od zawsze polecam serwis LG. Cena jest nie za wysoka. Wysłano z Walkman-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DzerY 3 #26 Napisano 24 Stycznia 2017 Podajcie stronę do serwisu lg gdzie mogę kupić oryginalną baterię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambdal 530 #27 Napisano 30 Stycznia 2017 http://www.tellg.pl/dojazd.htmlWysłano z Walkman-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mortiiss 2 #28 Napisano 6 Marca 2017 (edytowane) A co my slicie o tej aukcji: http://allegro.pl/100-org-nowa-bateria-lg-g4-h815-h818-h630-stylus-i6541498218.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=202807 up... Edytowane 8 Marca 2017 przez mortiiss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambdal 530 #29 Napisano 25 Marca 2017 Orientuje się ktoś ile kosztuje bateria w serwisie? Wysłano z Walkman-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajtek19891 4 #30 Napisano 30 Marca 2017 (edytowane) @up W tym temacie jest informacja z sierpnia 2016r, że kosztuje 100,3zł z wysyłką kurierem. Zamówiłem w tamtym tygodniu 2szt dla siebie i znajomego. Dziś kurier DHL życzy sobie 100zł 30gr. Myślę sobie, znowu się popisali, pomylili się i wysłali 1szt. Otwieram paczkę a tam 2szt, nówki W paczce 2 dokumenty - faktura zakupu i dokument naprawy (?). Przy zamówieniu mailowym musiałem podać nr imei. Telefon był w serwisie LG na wymianie płyty głównej trzy miesiące temu. Być może mieli jakiś raport z naprawy, że baterie miałem w tragicznym już stanie i dorzucili teraz lub po prostu się pomylili. Raczej nie będę pytał Edytowane 30 Marca 2017 przez dszymek Nie cytujemy poprzedzajacego postu. Wystarczy @up lub przycisk "@ wspomnij" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach