patrikos23 2993 #21 Napisano 31 Stycznia 2016 Etui, o którym pisałem kilka postów wcześniej jest ciekawe. Używam i jestem zadowolony, no i nie jest jakoś specjalnie śliskie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bady 0 #22 Napisano 3 Lutego 2016 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5724784188 Co sądzicie o tym? Lepsze niż zwykły silikon? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bady 0 #23 Napisano 5 Lutego 2016 Nikt się nie wypowiedział ale mimo wszystko nabyłem i jestem BARDZO zadowolony. Zależało mi na cienkim fajnym case i orzly flexislim jest idealnie trafionym pokrowcem. Więcej pytań czy jakieś zdjęcia pytać pisać a odpowiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pinio666 7 #24 Napisano 20 Marca 2016 Możesz wrzucić jakieś zdjęcie, mi również zależało na cienkim TPU i zamówiłem 2 z alliexpress, dodam zdjęcie jak przyjdą Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawzbik 3 #25 Napisano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Czy ktoś używa futerał scr46 od Sony. Mam wrażenie że przez ten futerał gorzej działa zasięg WiFi. Tak jakby blokował jakoś pakiety i powodował dodatkowe opóźnienia. Po zdjęciu futerału WiFi zaczyna śmigać aż miło.Ktoś coś takiego zauważył u siebie? Z5p na andku 6.0.1.Nastukane z Z5 Premium Edytowane 18 Czerwca 2016 przez patrikos23 Temat podzielony i przeniesiony w odpowiednie miejsce-proszę o więcej uwagi przy pisaniu nowych postów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldus1818 0 #26 Napisano 26 Października 2016 (edytowane) Witam Posiadam xperie z5 dual i mam naklejone szkło marki nillkin oraz zakupilem etui love mei powerful. I stąd moje pytanie czy muszę odkleic szkło przed założeniem etui i ewentualnie nakleic jakąś folie czy telefon ze szkłem się zmieści? Edytowane 26 Października 2016 przez mattaj86 Temat przeniosłem i połączyłam z istniejącym o tej samej tematyce. Najpierw korzystamy z wyszukiwarki zanim założymy nowy temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach