cra89 56 #11 Napisano 12 Marca 2016 (edytowane) Sorry ale w tych warunkach (same zolte swiatla w domu) nie ogarne teraz real foto Etui Clear Cover Black (kolor ramki spasowauje sie idealnie z kolorem metalowej krawedzi) od Samsunga ale prezentuje sie duzo lepiej od tego spigena. Moze nie zapewnia az takiej ochrony ale zdecydowanie estetyczniejsze jest. Ja je kupowalem w euro agd. Akcesoria mieli tam tydzien przed premiera juz. Edytowane 12 Marca 2016 przez cra89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radexon 12 #12 Napisano 12 Marca 2016 (edytowane) Spoko nie pali się, co do EURO RTV to fakt widziałem dziś je tyle ze zamknięte było w tym plastikowym cudaku i tak nie bardzo odzwierciedlało wygląd tego.A ciekawi mnie jak to pasować będzie z moim złotym S7. Coś czuję, że ten złoty to rarytas na początku będzie żeby to dostać Edytowane 12 Marca 2016 przez radexon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cra89 56 #13 Napisano 12 Marca 2016 Na S7Edge wyglada bardzo dobrze i idealnie komponuje sie z telefonem. Mysle ze na flat bedzie podobnie. Chyba ze wolisz cos gumowanego. Ja wybralem to i jestem zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafi1980 17 #14 Napisano 13 Marca 2016 Ja tak samo jak na Z3 Compact i S7 flat mam Ringke Fusion i tu ochrona jest BDB a i wygląd również OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zabka35i 352 #15 Napisano 13 Marca 2016 Ja mam raczej mieszane uczucia co do Ringke Fusion bo zarówno w S6 i Z3c szybko mi zaczęły boki żółknąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cra89 56 #16 Napisano 13 Marca 2016 (edytowane) Jak juz pisalem uzywam tego i moim zdaniem najlepiej sie prezentuje http://ggmedia.pl/pol_pl_Etui-Samsung-EF-QG935CBEGWW-Clear-Cover-do-Samung-Galaxy-S7-Edge-Black--6268_1.jpg A tu na phonearena sa zdjecia wszystkich etui na telefonach http://www.phonearena.com/news/Galaxy-S6-edge-See-how-the-official-cases-and-flip-covers-look-on-Samsungs-edgy-flagship_id66783 Edytowane 13 Marca 2016 przez cra89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zabka35i 352 #17 Napisano 13 Marca 2016 A właśnie jak masz to etui, to powiedz czy się nie rysują plecki ? I czy etui nie klei się do plecków co skutkuje powstawaniem tak jak by plam. Bo w S6 tak miałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cra89 56 #18 Napisano 13 Marca 2016 (edytowane) Jak na razie zadnych rys nie ma chociaz z racji tego, ze to plastik z jakas twarda folia pewnie kiedys te ryski sie pojawia. Co do plam takowych nie widze a wszystko przylega idealnie. Edytowane 13 Marca 2016 przez cra89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zabka35i 352 #19 Napisano 13 Marca 2016 W S6 mocno się rysowało i to w pierwszych dniach użytkowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cra89 56 #20 Napisano 13 Marca 2016 Nie wiem etui od 6 nie widzialem. Tu jak mowie jest taka folia na pleckach, ktora nawet chcialem odkleic xD ale sie nie dalo wiec zostawilem ja w spokoju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach