Skocz do zawartości
Yanos

Aktualizacje oprogramowania

    Rekomendowane odpowiedzi

    hapnik

    Faktycznie coś jest nie tak...

     

    7hoOvaX.png

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Adr1a2

    @@thomas516

    U mnie wręcz przeciwnie zauważalne przyspieszenie, zero lagów i grzania się. Może zrób full wipe, w większości jest to zalecane po aktualizacji, jeśli coś jest nie tak.

    Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

     

    U mnie jest dokładnie tak samo. Nie robiłem żadnego wipe, ani nic i czuję poprawę. 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Rygiel

    U mnie po aktualizacji do B166 bateria jak wcześniej, bez zmian. Dobrze, ale nie rewelacyjnie.

     

    Ale widzę, że nie u wszystkich. Czyli jeszcze trochę Huawei do poprawienia ma.. Czekamy więc na następna aktualizację. Boję się tylko nowego designu EMUI 5.0.

    Edytowane przez Rygiel

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    jjacun

    t mobile, tel 2 dzien

    wersja:b137

    czy mam brand?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    W T-Mobile nie ma brandu

    Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    larm82

    @up

    To dlaczego nie ma aktualizacji przez OTA?

    Edytowane przez mobopx
    Cytowanie poprzedzającego posta w całości jest niezgodne z regulaminem. Używamy @UP lub @wspomnij (pkt. 4.6 reg.)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Nie każdy dostaje aktualizacje w tym samym czasie mimo tej samej sieci aby nie obciążać serwerów. Czekaj cierpliwie i napewno się pojawi

    Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    zbiecik

    @@larm82

    Mam z T-Mobile i dostałem B166

    Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

    Edytowane przez zbiecik

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    larm82

    Ja też,a ciągle siedzie na B137.Nawet próba wymuszenia aktualizacji nie daje efektów.

    Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Wodniak

    Ja mam z tmobile i od 2 dni jestem na b166

    Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x