Fenek 1083 #1 Napisano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) fw.updato.com pozwala pobierać oprogramowanie dla urządzeń Samsung, całkowicie za darmo bez żadnych ograniczeń prędkości pobierania . Pobierz aplikację na Androida Źródło wątku: XDA Podziękowania dla autorów : @zxz0O0 @peterjitg Edytowane 21 Listopada 2017 przez camdell dodano prefix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek76 0 #2 Napisano 27 Maja 2017 Witam czy to są romy wieloplikowe ? szukam takiego 6.0.1 T.mobail do s6 G920F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fenek 1083 #3 Napisano 27 Maja 2017 @sebek76 Za pomocą Updato pobierzesz jednoplikowca. Za pomocą SamFirm pobierzesz romy wieloplikowe ale tylko najnowsze, a najnowszy TPL na S6 to [7.0] Nougat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek76 0 #4 Napisano 27 Maja 2017 Szkoda bo chciałem zrobić downgrade z 7 na 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zerohunter 0 #5 Napisano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Jak wgram jednoplikowca to nie jest wymagany wipe? Edytowane 4 Czerwca 2017 przez Artur35 Poprawa czcionki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeronimo 4124 #6 Napisano 4 Czerwca 2017 Jedni mówią, że nie jest wymagany, a ja twierdzę że nie zaszkodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zerohunter 0 #7 Napisano 4 Czerwca 2017 Ale nie chcę tracić danych z telefonu. Wgram przez kiesa, może znajdzie update, najwyżej w ostateczności zrobię wipe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toretto20 0 #8 Napisano 21 Lutego (edytowane) Wa tez zasysa max 20kb/s ? 1 dzien pobierania A dobra, starsza wersja idzie szybciej Edytowane 21 Lutego przez toretto20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach