Mati_Poland_1234 0 #111 Napisano 22 Października 2017 (edytowane) No to i ja coś powiem Mam swojego miesiąc. Jest poprostu genialny. Prawda że przesiadłem się z P7 ale ogólnie patrząc na inne andki, to nie odstaje od czołówki. Najwięcej używam go w grach, to daje rade świetnie. Czasami mam 3 gry naraz otwarte, plus chrome, fb, snap i może coś jeszcze, i starcza ramu (mimo że ma go 3,7gb ) Aparat, no lustrzanka to to nie jest, ale zdjęcia są w mega jakości, filmy też. Slomo kuleje, bo jest w 120fpsach, i 4x jakoś tam wygląda. I nw czy ktoś sprawdzał, ale na max zoomie też jest nieźle, przy dobrym świetle z ręcznym focusem to byłem ździwiony że telefon tak może. Z drugiej strony skali, makro też jest konkretne. Co do wad, no to skaner linii jest całkiem wolny, czasem przyłożenie nie wystarcza i trzeba kliknąć mocniej guzik żeby zareagował a Knock Code jest trochę leniwy. Nie mogę też się przestawić na jego klawiaturę, głównie przez to że po spolszczeniu polskie znaki nie są pierwsze, w sensie kiedy np przytrzymujemy literę "o" to "ó" nie jest pod palcem, tylko trzeba przejechać na koniec belki. Nie jest jakieś okropne, ale mi osobiście uprzykrza życie. No i zewnątrz, klawisze głośności są w złym miejscu bo po lewej stronie, zamiast po prawej, i aparat pieruńsko mocno wystaje, więc obrywa. A co do rozmiaru, łapy wielkiej nie mam, a i tak go ogarniam. Po przejsciu z 5" na te 5.7 już nie czuje różnicy (jak biorę P7 do ręki teraz, to jakbym trzymał ip4 lol) Ale najwiekszy problem to mam z baterią :/ I nie to że słaba czy coś, ona poprostu schodzi w oczach. I nie jest to chyba jej wina. Przez tydzień robiłem kilka różnych prób, to tak: -z wyłączonym netem miałem praktycznie cały dzień włączony ekran, oglądałem filmy, potem grałem, jakaś muzyka, książka, i tak było od rana do wieczora -z włączonym netem (mobilne), to nw, 3 godziny z włączonym ekranem (głównie fb), i baterii nie ma. Z wifi podobnie. Na wygaszonym ostatnio wytrzymał 4h, ciągle net włączony, i słuchałem muzyki Dodatkowo na zwykłej samsungowej ładowarce ładuje się piorunem, co by wskazywało na trupa beterii, ale wtedy nie trzymałby całego dnia oglądania filmów bez neta. No i co chodzi? Czy on coś sobie robi/pobiera w tle, akurat jak są dane włączone? Bo to jest moja 100% zależność, która testowałem kilka dni. No i nw co z tym zrobić. W takim "mieszanym" cyklu, wytrzymuje mi w szkole jakoś do 15, gdzie siedze na fb/insta na przerwach, sporadycznie na lekcji (nauka musi być ), czasem coś pogram z netem. Ale podkreślam, to mieszany, czyli na czas lekcji wyłączam neta. Jak leży sobie w nocy ( zwykle 23-6:00) z wyłączonym netem ani 1% nie schodzi, z włączonym potrafi zjeść 15%. Więc tego, pomóżcie, bo przez to jeszcze go nie kocham, a jestem tego bliski. Edit: Zapomniałem zapytać, czy warto aktualizować do 7.1? Bo mi przyszło niedawno, ale nw czy chce poświęcić 1gb na to (w info jest że aktu to 936mb, więc domyślam się że chodzi o 7.1) Edytowane 22 Października 2017 przez Mati_Poland_1234 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuineg 1 #112 Napisano 26 Października 2017 U mnie SOT z wi fi włączonym i przeglądarka + youtube to 6 godzin, na danych mobilnych około 4. Co to jest zwykła samsungowa ładowarka? Jaki prąd daje? można sobie policzyć ile daną ładowarką powinien się telefon na full naładować, ale trzeba na matematyce uważać, a nie bawić się telefonem To nie jest aktualizacja do 7.1, ale są świeże łatki bezpieczeństwa więc warto zainstalować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leganza 4 #113 Napisano 14 Listopada 2017 A mnie dzisiaj coś takiego przyszło, aktualizował już ktoś do tej wersji? Wysłane z mojego LG-H990 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość A mnie dzisiaj coś takiego przyszło, aktualizował już ktoś do tej wersji? Wysłane z mojego LG-H990 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego LG-H990 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuineg 1 #114 Napisano 17 Marca 2018 Pomocy. Miałem włączoną opcję żeby ekran się nie wygaszał gdy trzymam telefon w ręce. Przez jakiś czas miałem telefon w etui i wtedy z tego nie korzystałem. Teraz chciałem wrócić I nie mogę znaleźć tej opcji, czyżby ją usunęli w którejś aktualizacji? Na 100% coś takiego było i było to mega pomocne. Ktoś się orientuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek12 0 #115 Napisano 30 Lipca 2018 W dniu 29.06.2017 o 14:01, leganza napisał: Też mam v20 i jestem bardzo zadowolony. Pracuje płynnie, ekran super. Ja używam dual sim i działa bez zastrzeżeń. dodana zawartość Leganza, mówiłeś że dual SIM działa ci bez zastrzeżeń, u mnie na dole ekranu pojawia się niebieski znaczek karty aktywnej karty SIM (też masz taki?) I to właściwie tyle. Wlasciwie widzi karte ale jej nie czyta. Zmieniałeś coś w ustawieniach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ryyyAv 7 #116 Napisano 30 Sierpnia 2018 Witam, coś nie poszło mi do końca spolszczenie (more locale2 i tą drugą apką też nie. Jest są tylko aplikacje ze sklepu po polsku. Reszta po angielsku) Mam pytanie, wgrywał ktoś custom romy? Nie widzę tutaj działu dla v20, szukam tematów a jakimkolwiek customem i pupa. Nie wiem czy obojętnie dla jakiej wersji v20stki można wgrywać jak leci czy nie? Czy na custom romach macie język polski? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matołek 0 #117 Napisano 14 Października 2018 (edytowane) Jest już Oreo na V20. Edytowane 15 Października 2018 przez lasica Dodano treść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alexypp 0 #118 Napisano 15 Września Już niedługo LG udostępni Android Pie dla LG v20 z Bety już można podobno korzystać. ktoś instalował? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach