mobopx 2435 #1 Napisano 23 Listopada 2016 Wątek dot. etui / case / foterałów itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwlsqad 42 #2 Napisano 23 Listopada 2016 Gdyby ktoś znalazł coś dostępne w PŁ od ręki niech da znać, najlepiej SPIGEN'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfabet 319 #3 Napisano 23 Listopada 2016 Ebay niemiecki ma darmowe przesyłki do polski. Spigen dla mate 9 tam jeszcze nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwlsqad 42 #4 Napisano 23 Listopada 2016 Alii też ma ale przesyłka idzie 3 tyg - w sumie zamówiłem ale wolałbym coś dostępnego na już ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daron 91 #5 Napisano 23 Listopada 2016 A probiwaliscie na niemieckim Amazonie? Tam już jest spory wybór etui. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juni0r71 5 #6 Napisano 23 Listopada 2016 U mnie ebay z chin poszlo zamowienie. Faktycznie poki co lipa. Dobrze, ze mate 9 przychodzi z etui i nalepiona folia/szklem... W sumie nie wiem co to się okaże jak bede nowa zakladal. Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirku 989 #7 Napisano 24 Listopada 2016 @juni0r71 w recenzjach odradzają używania tego etui z zestawu. Jest za luźne i rysuje plecki. Są bardzo fajne, obszerne dwie recenzje polskie (na pajęczej stronie i tej o tabletach) i w obu odradzają używanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwlsqad 42 #8 Napisano 24 Listopada 2016 Do mnie idzie 2x z Amazon.de i jedno z Ali. Zobaczymy które będzie pierwsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin060992 63 #9 Napisano 24 Listopada 2016 Nie wiem skąd wzięło się to stwierdzenie że etui które dają razem z telefonem jest za luźne. Ja mam i naprawdę dobrze przylega. Nic nie odstaje, nic nie hałasuje więc jak może coś porysowwc? Chyba że jak coś dostanie się między obudowę a telefon to wtedy oczywiście. Ale nie sam plastik Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirku 989 #10 Napisano 24 Listopada 2016 @marcin060992 to stwierdzenie wzięło się z dwóch recenzji, które są w necie. Dwa portale (dwóch recenzentów) ostrzega przed zakładnaniem, bo się rysuje. Tak, masz rację, rysuje się gdy coś wpadnie pomiędzy sam plastik na pewno nie. Ale jedna z recenzentek napisała, że rysy powstały w momencie, nawet nie wiem kiedy. Dlatego te informacje tu na forum. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach