keizo1337 0 #41 Napisano 28 Maja 2017 U mnie też bez problemów po aktualizacji, aczkolwiek za pierwszym razem jak dostałem info o nowej aktualizacji systemowej to w rejestrze zmian miałem coś napisane o tym, że naprawiono błąd dotyczący What's app-a i opóźnionych wiadomości. Przy drugiej(udanej) już próbie instalacji tej informacji nigdzie nie mogę już znaleźć z czasem zobaczę czy coś się zmieniło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
energia04 8 #42 Napisano 30 Maja 2017 @marabut51 Nie robiłem. Odziwo były tylko te dwa niekontrolowane restarty a telefon działa już normalnie. Także ciężko stwierdzić czego to przyczyna. Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marabut51 13 #43 Napisano 30 Maja 2017 Up Wygląda na to, iż Honorek strzelił focha. ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
draker90 6 #44 Napisano 4 Czerwca 2017 ja wróciłem do b180, stary dobry soft Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MonteChristo1995 3 #45 Napisano 16 Czerwca 2017 Cześć. Warto aktualizować swój system do B390? Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jd87 7 #46 Napisano 21 Czerwca 2017 Czy u Was też po zaktualizowaniu do B390 pogorszyła się jakość połączeń? Mi przerywa połączenia, zniekształca głos, rwie słowa...coś czego na poprzedniej wersji nie było P.S. Jak wrócić do B382? Help! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kac222 101 #47 Napisano 21 Czerwca 2017 Sprawdź opcję Połączenie wirtualne HD. Wybierasz dialer /Ustawienia i tam jest ta opcja. Wyłącz ją.Nadane z telefonu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach