kac222 101 #11 Napisano 2 Stycznia 2018 Bez problemu. Po całości przylega równo. Ale mam już porysowane trochę szkło i muszę zmienić. Teraz kupiłem pełne,w kolorze telefonu (szary dół).Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasov 21 #12 Napisano 5 Stycznia 2018 Aby nie oszpecic telefonu to tylko nillkin nature Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kac222 101 #13 Napisano 6 Stycznia 2018 Tylko jest jeden minus. Zobaczysz jak ten Nillkin zrobi się żółty i paskudny za jakieś 2 miesiące[emoji6] Miałem na Honorze 7 i zadowolony nie byłem. Szału nie ma. Od jakiegoś miesiąca mam takie coś i jest ok: Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasov 21 #14 Napisano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Z tym że nie wyglada już tak fajnie Ja natomiast szukam Smart view covera na honora 9 podobny do tego dla P10 Edytowane 22 Maja 2018 przez Baron Rafau Poprawa czytelności posta. Tekst był w jednej linii ze zdjęciem. W przypadku pisania posta za pomocą Tapatalka proszę wcisnąć enter na końcu, aby temu zapobiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fantomasas 1 #15 Napisano 6 Marca 2018 Dnia 10/6/2017 o 23:42, ramonesvip napisał: SPigen liquid crystal chciałem żeby telefon nie stracił na uroku w etui i nawet fajnie wyszło Jak ze Spigenem po kilku miesiącach? Nie zużywa się za szybko? Przeszedł test kontaktu z ziemią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ramonesvip 4 #16 Napisano 6 Marca 2018 Godzinę temu, fantomasas napisał: Jak ze Spigenem po kilku miesiącach? Nie zużywa się za szybko? Przeszedł test kontaktu z ziemią? Powiem tak że zamiennie używałem jeszcze ringke fusion ale ono sie strasznie rysowało z tyłu wersja clear,spigen natomiast wygodny bo bez zaslepki na ładowarke i słuchawki ale strasznie zółknie i łapie brudy a dodam ze jestem bardzo pedantyczny i dbam o sprzet,natomiast w kwesti ochrony wyłapał 2 poważne upadki które skończyły sie wymiana szkła i kilka mniejszych około 30 cm i z tel wszystko ok,bez etui ne odważyłem sie dłuzej niż 1 dzien bo jedził po wszystkim 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robbol 1 #17 Napisano 7 Marca 2018 Ja mam Back CASE ULTRA SLIM 0,3mm HUAWEI HONOR 9 transp. (56224) - tani case ale ma bdb wycięte otworki i nie powiększa nadmierni fonu (a bez niego pływa po każdej powierzchni tragicznie) a szkło to Tempered Glass 9H 0.33mm/2.5D - trochę grube i nie sięga na cały ekran (co zrozumiałe dla płaskiego szkła) ale raczej daje radę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fantomasas 1 #18 Napisano 20 Maja 2018 (edytowane) Użwam Spigen Liquid Crystal od 2 miesięcy. Ochrona bardzo dobra, wygląd poprawny, irytująca wada: boki etui delikatnie nachodzą na ekran, przez co przesunięcie kursora tekstowego na sam skraj wymaga gimnastyki. Z drugiej strony taka budowa etui pewnie lepiej zabezpiecza szkło podczas upadku. Korzystam z telefonu intensywnie i etui niedługo się zużyje. Jeśli macie doświadczenia z innymi modelami, proszę, umieszczajcie tutaj Będę wiedział, co wybrać przy kolejnym zakupie. Edytowane 20 Maja 2018 przez fantomasas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szkraba 0 #19 Napisano 21 Lipca 2018 Z tym że nie wyglada już tak fajnie Ja natomiast szukam Smart view covera na honora 9 podobny do tego dla P10Ja też tego szukam. Zaglądam na wszystkie możliwe strony i póki co nic nie znalazłam[emoji45] Jeśli uda Ci się znaleźć proszę o info [emoji16]Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach