Bobovita84 39 #11 Napisano 11 Grudnia 2017 Mi pokazuje jedna w ofercie za 12,99 Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziamot 298 #12 Napisano 11 Grudnia 2017 Jeśli chodzi ci o folię na ekran to kliknij sobie w zdjęcie i tam będziesz miał 3 do wyboru, lecz jeśli szukasz wersji arc to jej chyba na tą chwilę nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
as80 0 #13 Napisano 11 Grudnia 2017 Po co komu w ogóle szkło nakładane na szkło? Posiadam, oneplus one od 4 lat i używam non stop, ani jednej rysy, a w kieszeni nieraz wraz z kluczami lądował. Teraz już nie używam op1 bo wymieniłem na 5T, posiada firmowo naklejoną szybę i zastanawiam się czy jej nie odkleić. Jakoś to oryginalne szkło lepsze w dotyku mi się wydaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bobovita84 39 #14 Napisano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Nie masz szyby tylko folie naklefona FIRMOWO ona sie szybko rysuje Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka>ciach< Edytowane 12 Grudnia 2017 przez jeronimo Ostatni raz informuje o zakazie wstawiania reflinków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stark2991 422 #15 Napisano 11 Grudnia 2017 @as80 A choćby po to że jak telefon upadnie to stłucze się to szkło naklejone, a nie ekran. Poza tym wiele zależy od sposobu użytkowania. Ja w pracy mam niekorzystne warunki i na szkle widzę wyraźne ślady tam, gdzie najczęściej maziam palcem. Do tego warstwa oleofobowa starcza mi na kilka miesięcy a potem znika. Szkło naklejone można łatwo wymienić, dlatego je stosuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pantin 359 #16 Napisano 11 Grudnia 2017 Po co komu w ogóle szkło nakładane na szkło? Posiadam, oneplus one od 4 lat i używam non stop, ani jednej rysy, a w kieszeni nieraz wraz z kluczami lądował. Teraz już nie używam op1 bo wymieniłem na 5T, posiada firmowo naklejoną szybę i zastanawiam się czy jej nie odkleić. Jakoś to oryginalne szkło lepsze w dotyku mi się wydaje. OPO jest z 2014 roku to jakim cudem 4?. Ja używałem na OPO szkła cały czas. Aż mnie naszło żeby ponosić trochę bez i bach pojawiła się mała ryska (sam nie wiem skąd).Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shortez 14 #17 Napisano 13 Grudnia 2017 Dnia 11/12/2017 o 16:36, dziamot napisał: Czekam właśnie na folie od 3mk, kiedyś tylko u nich kupowałem do starych telefonów, w nexusie 5 nie miałem niczego na ekranie i przez 2 lata ani rysy nie było, później na OnePlus 2 zacząłem używać różnych szkieł, padło na to że nillkin miał najfajniejsze, tutaj w przypadku 5t chyba nie ma sensu kupować szkła bo są okrągłe krawędzie i będzie idiotycznie wyglądać jak szkło zasłoni powierzchnie na pół km od krawędzi ekranu dlatego mam nadzieję że folie od 3mk będą dociete w ten sam sposób co ta zamontowana fabrycznie (oczywiście daj na 10 sekund telefon komuś i już zarysuje i zasada została zachowana i tutaj) bo już wkurza mnie rysa na środku ekranu a jednak zabawka droga więc jeszcze poczekam ze ściąganiem folii na stałe jak to było z nexusem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bobovita84 39 #18 Napisano 14 Grudnia 2017 Dzisiaj kupilem najtansze szklo z allegro po 19,99 i jest takie samo jak orginalna folia zalozona wielkoscia Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siemens2004 23 #19 Napisano 14 Grudnia 2017 Dzisiaj kupilem najtansze szklo z allegro po 19,99 i jest takie samo jak orginalna folia zalozona wielkoscia Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu TapatalkaW sensie polecasz czy nie? Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stark2991 422 #20 Napisano 14 Grudnia 2017 No właśnie, warte to coś? Bo zamówiłem z Chin parę szkieł, ale zanim chińczyk kajakiem przypłynie to będzie połowa stycznia A pasuje mi na przeczekanie założyć cokolwiek twardego bo folia przed upadkiem nie chroni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach