MatiX 1 #1 Napisano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Witam Jak w temacie. Poszukuje kabla magnetycznego (USB-C), który w pełni wykorzysta moc ładowarki. Polecacie coś ? Edytowane 6 Stycznia 2018 przez jeronimo doprecyzowano tytuł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vatri 41 #2 Napisano 5 Stycznia 2018 Żaden, bo Oneplus potrzebuje swojego kabla Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiX 1 #3 Napisano 5 Stycznia 2018 To tutaj nie chodzi tylko o amperaż ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo183 14 #4 Napisano 5 Stycznia 2018 Nie. Dash charge żeby Ci działało musisz mieć ładowarkę i kabel ich produkcji. Sama ładowarka z innym kabel nie da rady. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiX 1 #5 Napisano 6 Stycznia 2018 Straszna lipa. Czyli kabel jest wykonany w "innej" technologii. Myślałem ze to chodzi tylko o cyferki.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roy 1219 #6 Napisano 6 Stycznia 2018 W kwestii formalnej. Istnieją kable też innych producentów, które współpracują z tech. Dash. Kiedyś tam w dziale OP3 dawałem znać o tym, ale teraz co i jak nie pamiętam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach