Skocz do zawartości
smentlak

Konto Google - usługa znajdź moje urządzenie

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam. Dziś zauważyłem, że jak mam na studiach założonego "maila grupowego" to mam dostęp do urządzeń innych członków grupy. Mogę zlokalizować ich telefony, usunąć dane lub wyłączyć telefony. Czy jest jakaś możliwość, aby wyłączyć tę usługę u siebie? Bo jakiś dureń któregoś dnia może zrobić taki "żarcik" ;/

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Cyr4x

    Przede wszystkim natychmiast zmień konto Google w telefonie na własne, prywatne, a nie żadne "grupowe", cokolwiek to jest. Na dobrą sprawę możesz wejść w Ustawienia > Zabezpieczenia > Administratorzy i tam odkliknąć "znajdź moje urządzenie", choć nie wiem na ile to możliwe, bo u mnie taka operacja wykrzacza całe ustawienia.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x