adif1 68 #11 Napisano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Zakupiłem 2 szybki z allegro po 13 zł za sztuke Także zobaczymy co z tego wyjdzie na plus praktycznie idealnie dopasowanie no i nie pęka od samego patrzenia jak tanie szmelce z chin Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Kwietnia 2018 przez Gwozdek Poprawa czytelności posta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samson09 58 #12 Napisano 25 Kwietnia 2018 A 13 zł za szt to nie tanie szmelce z chin Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gobi1981 59 #13 Napisano 26 Kwietnia 2018 A ktoś może powiedzieć coś na temat szkła firmy Eiger 3D. Jest na allegro i wygląda ładnie jedyne wycięte tak jak oryginalna folia, pytanie czy da się je tak przykleić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
banyo69 38 #14 Napisano 26 Kwietnia 2018 Dnia 25.04.2018 o 15:30, adif1 napisał: Zakupiłem 2 szybki z allegro po 13 zł za sztuke Także zobaczymy co z tego wyjdzie na plus praktycznie idealnie dopasowanie no i nie pęka od samego patrzenia jak tanie szmelce z chin Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Klej tylko na krawędziach? Jak tak to chyba będzie lipa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MroziQ 181 #15 Napisano 26 Kwietnia 2018 Ale jakiej firmy. Dasz linka?Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka http://allegro.pl/folia-matowa-anti-glare-huawei-p20-pro-i7294987940.htmlWysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samson09 58 #16 Napisano 26 Kwietnia 2018 Daj znać jak to leży ale raczej lepsza od fabrycznej nie będzie bo to jakaś no name.Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan jan 10 #17 Napisano 28 Kwietnia 2018 Chętnie bym spróbował szkiełka na plecki, ale nigdzie nie ma. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kitas5 36 #18 Napisano 30 Kwietnia 2018 Dziś doszło. Klej na ramce w około. Opakowanie i samo szkło wygląda ok. Po najklejeniu ramki wyglądają jakby szkło było na folii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gobi1981 59 #19 Napisano 7 Maja 2018 Możesz wrzucić foto po naklejeniu, czy jest na cały ekran tak jak była folia, klej na pewno jest tylko na ramkach, jeżeli tak to jak z dotykiem na środku ekranu, dużo ludzi na to narzeka jak jest klej tylko na ramkach. Jak z etui da się założyć czy szkło będzie odchodziło? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alusia 5 #20 Napisano 7 Maja 2018 Zamówiłam z allegro za ok 13 zł. Wycieta bardzo ładnie ale zrobiła się plamka (rusza się po dotknięciu dłonią) na środku i mnie denerwuje. Nie wiem czy to wina szkła czy mojego złego przyklejania i jak to "naprawićć. Ale w porównaniu z folią która była to tutaj palec pięknie sunie. Palcuje się również Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach