Skocz do zawartości
Arkadiush

Ładowarka indukcyjna do N9

    Rekomendowane odpowiedzi

    W dniu 27.09.2018 o 18:50, natha napisał:

    Wejdź jeszcze w ustawienia baterii z menu trzech kropek konserwacja urządzenia - bateria - ustawienia zaawansowane spod menu w prawym górnym rogu 2d28bb5b35e09478ea624116ec2c7100.jpg&key=04b214ae2081869d36089e4db84f44908ca51c00b5a656ea356b43b609787b21

     

    Może też ładowarka jest wadliwa, sporo osób w necie skarży się na tą przypadłość

    Wysłane z mojego SM-N9600 przy użyciu Tapatalka

     

     

     

     

    Nie mam tej opcji z ładowaniem bezprzewodowym w zaawansowanych opcjach baterii. Ktoś też może tego nie ma?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    mordrek82

    Ja kupiłem taką stojącą kolumnę z firmy Legrand. Na dole jest miejsce na kodowanie indukcyjne- wystarczy położyć smartfona i działa dobrze. Zarówno S9+ jak i N9 ładują się dobrze.

    Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Nie mam tej opcji z ładowaniem bezprzewodowym w zaawansowanych opcjach baterii. Ktoś też może tego nie ma?

    U mnie też nie ma tej opcji

    8aa59eb17626464b42a3cd61ad217535.jpg

     

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    kasica-76

    Jak zaczniesz ładować indukcyjnie, to po jakimś czasie powinna się pojawić ta opcja.

    Wysłane z Note'sa ... z żółtym rysikiem

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    @up
    Tylko po jakim?
    Ładuje od 2 godz i nic

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    @galaxxxtek  Bo to jest nie tam.

    Zaawansowane Funkcje ==> Akcesoria

    Screenshot_20181018-220449_Settings.jpg

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    @up
    No właśnie w tym sęk że nie mam zakładki akcesoria

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Ja też nie mam akcesoriów...

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Hmm... A nie powyłączaliście czegoś czasem przy użyciu PDP ?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    @piano079 niczego nie wyłączałem, telefon mam po debrandzie, ale wątpię żeby to było przez to...

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x