lasica 317 #1 Napisano 12 Marca (edytowane) W tym temacie rozmawiamy o baterii i wszystkim co z tym związane w modelu S10e. Edytowane 29 Kwietnia przez lasica Usunięto zbędny prefiks. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawlok23 15 #2 Napisano 12 Marca (edytowane) Wiadomo już może, jak sprawuje się ta słabiutka bateria? Edytowane 13 Marca przez lasica Lekko zmieniono treść postu aby pasował po przeniesieniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marco_v 25 #3 Napisano 12 Marca (edytowane) Ciężko mi jeszcze się wypowiedzieć na temat baterii. Póki co praktycznie 1,5 dnia wytrzymał w tym było intensywne użytkowanie (instalacja aplikacji, kopiowanie danych, konfiguracja itd) więc całkiem nieźle. Zobaczymy dalej. Edytowane 13 Marca przez lasica Usunięto zbędną treść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzonzi 12 #4 Napisano 13 Marca Czyli od rana do wieczora przy intensywnym użytkowaniu powinien dać radę? W nocy i tak praktycznie zawsze będę mógł podłączyć pod ładowarkę, dlatego dla mnie ważne jest tylko, żeby starczył na cały jeden dzień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marco_v 25 #5 Napisano 13 Marca Mi starcza na luzie 1 dzień, nawet 1,5 ale wiadomo wszystko zależy ile i czego się używa, itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b0ss2 2 #6 Napisano 16 Marca Aktualnie przy bardzo słabym zasięgu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kr!stov 103 #7 Napisano 16 Marca Z baterią w S10e chyba aż tak źle nie jest. Wiadomo, że to test bez karty SIM ale daje do myślenia. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Micho78 26 #8 Napisano 16 Marca Tak jak autor YT jestem zaskoczony że Xr tak słabo trzyma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kr!stov 103 #9 Napisano 16 Marca Gdyby nie duża bateria w S10+, S10e byłby zwycięzcą. Niby taki XR najlepszy na baterii wśród iPhonów. Tutaj wyszedł słabo niczym średniak.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati8686x 13 #10 Napisano 17 Marca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach