b0ss2 2 #21 Napisano 5 Kwietnia @larm82 jasność automatyczna 1/3 suwaka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
larm82 14 #22 Napisano 7 Kwietnia No właśnie. Ja mam na 100% jasności,a na dworzu w słoneczny dzień na Max Auto. Ekran (SOT) około 3.5-4h., oraz 1 dzień używania. Dla mnie najważniejsze że telefon wytrzymuje od rana do wieczora. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiaczekm 2 #23 Napisano 11 Kwietnia Ktoś już próbował ładować bezprzewodowo. Jest szybkie ładowanie bezprzewodowe? W ustawieniach nie mogę znaleźć takiej opcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spooky777 14 #24 Napisano 11 Kwietnia Jest szybkie ładowanie.. [emoji4] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaN995 2591 #25 Napisano 16 Kwietnia Jak bateria po dłuższym użytkowaniu Wam się sprawuje? OnePlus 5T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Micho78 26 #26 Napisano 17 Kwietnia U mnie po pierwszym pełnym naładowaniu przy 17% wyszło użycie 3 dni i 22h, ekran 3h 38min Tak wiem wiem, telefon większość czasu leżał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mad3ros 93 #27 Napisano 18 Kwietnia Ja nie narzekam...Wysłane z S10e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaN995 2591 #28 Napisano 18 Kwietnia Jak będą takie wyniki to będę zadowolony OnePlus 5T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mad3ros 93 #29 Napisano 18 Kwietnia Oczywiście tak dobrze nie jest codziennie Ale 5h daje radę...Wysłane z S10e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raiven 2 #30 Napisano 19 Kwietnia Jak z trybami oszczędności baterii? Procek/grafa w S10e powinny być wydajniejsze niż w S7. Może włączenie jakiegoś oszczędzania energii nie sprawi, że wydajność spadnie poniżej tej w S7, ale bateria będzie dłużej trzymać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach