bartasss 9 #21 Napisano 25 Marca A ja nadal 1 styczeń, a marzec się już kończy. SGS 9+ i 10+ 1 marzec, stąd właśnie nie rozumiem polityki Nokii, lub Android One.Wysłane z mojego Nokia 7.1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasss 9 #22 Napisano 1 Kwietnia (edytowane) Dziś wyskoczył update. Spoiler Wysłane z mojego Nokia 7.1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Sierpnia przez Smykoo Poprawa czytelności posta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cimon 10 #23 Napisano 5 Maja (edytowane) Nowa łatka. Spoiler Sent from my Nokia 7.1 using Tapatalk Edytowane 5 Lipca przez Smykoo Poprawa czytelności posta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasss 9 #24 Napisano 5 Maja No a u mnie wyskoczyła 3 dni temu. Zabezpieczenia 1 kwietnia.Wysłane z mojego Nokia 7.1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cimon 10 #25 Napisano 30 Maja (edytowane) Maj 2019 Spoiler Sent from my Nokia 7.1 using Tapatalk Edytowane 3 Sierpnia przez Smykoo Poprawa czytelności posta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cimon 10 #26 Napisano 3 Lipca (edytowane) Czerwiec 2019 Spoiler Sent from my Nokia 7.1 using Tapatalk Edytowane 3 Sierpnia przez Smykoo Poprawa czytelności posta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cimon 10 #27 Napisano 2 Sierpnia (edytowane) Lipiec 2019 Spoiler Sent from my Nokia 7.1 using Tapatalk Edytowane 3 Sierpnia przez Smykoo Poprawa czytelności posta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cimon 10 #28 Napisano 22 Sierpnia Sierpień 2019Sent from my Nokia 7.1 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cimon 10 #29 Napisano 24 Września Wrzesień 2019Sent from my Nokia 7.1 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach