iLoveTech84 4 #101 Napisano 14 Sierpnia Pomarańczowa.Wysłane z mojego J8110 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nindustrialny 2 #102 Napisano 17 Sierpnia Pytanie do ludzi, którzy bawią się w mobilną fotografię. Czy kupilibyście ten smartfon ponownie? Nie wiem co mam myśleć. Jedna recenzja mówi, że robi super hiper zdjęcia, a druga z kolei, że zdjęcia są przeciętnej jakości. Jak to jest z pierwszej ręki ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iLoveTech84 4 #103 Napisano 17 Sierpnia Dla mnie nawet na automacie zadowalające zdjęcia są. Mam trzy aparaty, każdy swoją funkcję spełnia z nawiązką. Nic więcej nie chciałem. Ale jeśli ktoś lubi grzebać głębiej i w ogóle zna się trochę na tym,to na pewno może wyciągnąć o wiele więcej. Bo potencjał jest duży. Wysłane z mojego J8110 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nindustrialny 2 #104 Napisano 17 Sierpnia Dzięki za sample. Napewno można mówić o fotografii ala fotki dla mas na te ich instagramy i facebooki, a zdjęcia oddające realne barwy, nienasycone podbitymi kolorami i ostrością. Wydaje mi się, że właśnie xperia robi zdjęcia bardziej naturalne - jak to niektórzy mówią wyblakłe. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
direct39 12 #105 Napisano 17 Sierpnia (edytowane) @nindustrialny Xperie robią naturalne zdjęcia nie od dziś. Kto chce, może sobie podkręcić kolory we własnym zakresie w późniejszej obróbce. Jeśli ktoś przywykł do przekolorowanych zdjęć, to te z Xperii rzeczywistoście wydają się nieco sprane. Edytowane 17 Sierpnia przez direct39 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
garyfisherka 84 #106 Napisano 21 Sierpnia W dniu 17.08.2019 o 14:07, nindustrialny napisał: Dzięki za sample. Napewno można mówić o fotografii ala fotki dla mas na te ich instagramy i facebooki, a zdjęcia oddające realne barwy, nienasycone podbitymi kolorami i ostrością. Wydaje mi się, że właśnie xperia robi zdjęcia bardziej naturalne - jak to niektórzy mówią wyblakłe. kolory są bardzo naturalne. Gdybyś zrobił zdjęcia np p20 pro i xperią 1 to mógłbyś się zastanawiać czy na pewno fotografowałeś to samo miejsce . Zależy co sie komu podoba. Xperia jest bardziej realna tak to nazwe. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrzet23 211 #107 Napisano 21 Sierpnia Dla mnie zdecydowanie naturalne. Nie lubię kobiet sztucznych to i zdjęć również Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
preed 21 #108 Napisano 7 Października Używam już jakiś czas i muszę powiedzieć, że zdjęcia robi świetne. Warto kupić ten smartfon. Od kilku dni testuje sony X5 i zdjęcia tej samej jakosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach