Marcin R 0 #1 Napisano 10 Czerwca Witam wszystkich, mam poważny zrobiłem roota na swoim telefonie Lenovo P2 wszystko poszlo dobrze do momentu kiedy nie wlaczylem TWRP. Nie mogłem z tego trybu w ogóle wyjść. Myślałem, że może mam starą apke i przez ten progrram TWRP zainstalowalem najnowsza wersje. Wszystko było git, zrobilem restart i dzialal. Potem wylaczylem telefon i wlaczylem i ciagle sie restartuje telefon wyskakuje jakis blad. Wlacza sie program wyskakuje jakas lista i na gorze pisze niepowodzenie i tak bez przewy. Jedynie co moge zrobic to wlaczyc flashboota i przez komendy cos zrobic alenniestety nie wiem co teraz zrobic. Jest jakis sposob, aby telefon normalnie funkcjonowal. Pierwszy raz robilem roota myslalem ze to protste a sie zawiodlem, prosze pomozie mi nie wiem co mam teraz zrobic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Albert001 42 #2 Napisano 10 Czerwca A do TWRP możesz wejść? Jak tak to zrób hard reset i ewentualnie przywróć system z kopii zapasowej o ile ją zrobiłeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin R 0 #3 Napisano 10 Czerwca (edytowane) niestety nie moge po 3s sie restartuje i tak w kolko kopo niestety nie zrobilem pisze wykonywanie skryptu open recovery i popisane cos na czerwono znalazlem taki filmik moze uda sie tym naprawic Edytowane 10 Czerwca przez Marcin R Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Albert001 42 #4 Napisano 10 Czerwca I co, udało się? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin R 0 #5 Napisano 10 Czerwca udalo sie ale zrobilem innym sposobem podesle linka jakby ktos kiedys szukal zainstalowalem taki sam TWRP i smiga teraz tylko zainstalowac androida i bedzie smigac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach