DemonX 5 #1 Napisano 15 Sierpnia Cześć, Na wstępie zaznaczę, że to mój pierwszy temat, więc proszę o wyrozumiałość. Przesiadłem się pół roku temu, na mi a2 lite, z redmi 4x. Po prostu nie mogę się przyzwyczaić, do listy z aplikacjami po przesiadce z miui i tu moje pytanie, czy znacie jakieś "płaskie" lauchnery, bez zasobnika aplikacji? Proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_tommy_ 184 #2 Napisano 17 Sierpnia (edytowane) @DemonX Chodzi Tobie o to aby aplikacje były na pulpitach? Większość launcherów ma opcje wyłączenia tej funkcji. Polecam Nova Launcher lub Microsoft Launcher, oba mają opcje wyłączania zasobnika aplikacji. Edytowane 17 Sierpnia przez _tommy_ Dodanie treści. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DemonX 5 #3 Napisano 17 Sierpnia To możesz powiedzieć jak wyłączyć zasobnik aplikacji w obu? Albo jestem na tyle ślepy, że tego nie widzę albo tego nie ma po prostu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach