Sebastian Czarnecki 3 #1 Napisano 26 Września Witam mam następujący problem mianowicie mimo najnowszej wersji Odina telefon nie chce wystartowaćz aktualizacją. Pliki załadowane naduszone START i zaczyna ale w odinie wisi na napisie SET PARTITION i nic się nie dzieje. Dodam ,że soft najnowszy a po wrzuceniu np softu starszego o kilka miesięcy wyskakuje FAIL i w download mode komunikat związany z Bootloaderem. O co kaman ?? Aktualizowałem już nie raz Samsungi przez Odina i wszystko było ok ,a tu przy Notesie teraz mam ZONKA . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neomagnet 281 #2 Napisano 26 Września Włączyłeś debugowanie USB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian Czarnecki 3 #3 Napisano 26 Września (edytowane) Nie miałem włączonego. Teraz włączyłem i za kilka minut sprawdzę Po włączeniu nie ma już tego napisu i tak po 5 min wyskakuje FAIL . . Nie ogarniam tego telefonu już . Edytowane 26 Września przez Sebastian Czarnecki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neomagnet 281 #4 Napisano 27 Września Jesteś pewny, że masz odpowiedni soft? PIT wyciągnięty? Pobierz też najnowszego odina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian Czarnecki 3 #5 Napisano 27 Września Tak PIT wyciągniety ( z pliku CSC ale bez HOME ) hmm soft z Chomika ściągnięty i pod mój model ale kto wie różnie to bywa ,a niestety z Samobile mimo konto i próby ściągania za free wyskakuje ,że trzeba wykupić aby poprać soft. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peterpp 29 #6 Napisano 27 Września @Sebastian Czarnecki wejdź na tą stronę i ściągnij oryginalny XEO https://samfrew.com/pl/model/SM-N950F/region/XEO/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach