viara 18 #1 Napisano 6 Października Hej, pod wyświetlacz dolną cześć dostał mi się jakoś brud i jest taki mały pasek widoczny brudu. Czy podlega to gwarancji? Czy będą czyścić czy wymieniać wyświetlacz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzidexx 2856 #2 Napisano 6 Października (edytowane) 1 godzinę temu, viara napisał: Czy podlega to gwarancji? Czy będą czyścić czy wymieniać wyświetlacz? Okaże się przed i po ewent. naprawie. Edytowane 6 Października przez dzidexx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
the_naturat_com 1654 #3 Napisano 6 Października @viara w którym miejscu? Pod wyświetlacz czy pod szkło? A może w szczelinę pomiędzy ramką, a ekranem? Fullset jest sklejony w jeden element. Oznaczało by to, że Ci się szkło odkleja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viara 18 #4 Napisano 7 Października 13 godzin temu, the_naturat_com napisał: @viara w którym miejscu? Pod wyświetlacz czy pod szkło? A może w szczelinę pomiędzy ramką, a ekranem? Fullset jest sklejony w jeden element. Oznaczało by to, że Ci się szkło odkleja? Pod wyświetlaczem widzę ze jest jasny brud, wychodzi na to że się odkleja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balwanekbuli 482 #5 Napisano 7 Października @viara umiesz zrobić wyraźnie foto? Bo to jest dość istotne. Pokaż jak to wygląda bo sam jestem aż ciekaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
the_naturat_com 1654 #6 Napisano 7 Października @viara jak to pod wyświetlaczem? Jak zobaczysz przez amoled? Może pod szkłem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler73 981 #7 Napisano 7 Października (edytowane) Chyba między Digitizer a wyświetlacz. Edytowane 7 Października przez kiler73 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach